Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Mikä askarruttaa koronassa? Asiantuntijat vastasivat kansalaisten kysymyksiin – katso tallenne tästä

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek antaa vastauksia kansalaisia askarruttaviin koronarokotuskysymyksiin. Jussi Nukari/Lehtikuva
Tommi Salo

Tommi Salo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjestää jälleen kaikelle kansalle avoimen yleisötilaisuuden koronarokotuksista. Verkossa järjestettävä tilaisuus alkaa tänään kello 17.30. Tilaisuutta pääsee seuraamaan tästä jutusta.

THL:n asiantuntijat vastaavat yleisön ennakkoon lähettämin kysymyksiin. Itse tilaisuuden aikana ei voi enää esittää kysymyksiä.

Kysymyksiin ovat vastaamassa ylilääkäri Hanna Nohynek ja asiantuntijalääkäri Emma Kajander. Asiantuntijat pitävät alustukset tilaisuuden alussa. Tilaisuudessa on suomenkielinen viittomankielen tulkkaus.

Vastaavia tilaisuuksia on järjestetty aiemmin kaksi, ja niihin on tullut yhteensä yli 3 000 kysymystä. Verkkolähetyksiä on seurannut yhteensä lähes 3 000 katselijaa.

THL:stä todetaan, että kaikkiin kysymyksiin ja aihepiireihin ei pystytä vastaamaan yleisötilaisuuden aikana, mutta THL huomioi saadut kysymykset, kun se päivittää koronaan liittyvää tietoa verkkosivuilleen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut