Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Turun Sanomat: Naantalin hevostallilla olleiden nuorten naisten kertomuksissa viitteitä huumaamisesta

Naantalissa hevostallia pitänyt pariskunta vangittiin toukokuun lopulla epäiltynä törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. Pariskunta vapautettiin tutkintavankeudesta kesäkuussa. Kuva on toukokuulta. Roni Lehti / LEHTIKUVA

Iiro-Matti Nieminen / STT

Naantalilaisella hevostallilla epäillysti erilaisten tekojen uhreiksi joutuneiden tyttöjen ja naisten kertomuksissa on viitteitä mahdollisesta huumatuksi joutumisesta, kertoo Turun Sanomat . Tieto perustuu lehden selvitykseen tallin tapahtumista.

Hevostallia pitänyt pariskunta vangittiin toukokuun lopulla epäiltynä törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2013–2016 Naantalissa.

Pariskunta vapautettiin tutkintavankeudesta kesäkuussa, ja mies määrättiin tehostettuun matkustuskieltoon.

Turun Sanomien haastattelemat tytöt ja naiset muistavat esimerkiksi välähdyksiä seksuaaliseen hyväksikäyttöön viittaavista tilanteista. Jotkut haastateltavat kertovat TS:n mukaan pitävänsä selvänä, että tilanteissa oli seksuaalista kanssakäymistä. Toiset eivät muista tapahtumista mitään, TS kertoo.

Lehden mukaan haastateltavien kokemukset sijoittuvat kymmenen vuoden ajanjaksolle ja tapahtuma-aikaan he olivat 15–19-vuotiaita.

TS kertoo, että lähes kaikissa tilanteissa haastateltavat kertovat nauttineensa jotain tallinpitäjien tarjoamaa ruokaa tai juomaa ennen muistamattomuuden alkamista.

STT ei tavoittanut poliisin tutkinnanjohtajaa eikä hevostallia pitänyttä pariskuntaa kommentoimaan Turun Sanomien tietoja.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut