Ruoan haju voi aiheuttaa selittämättömiä inhoreaktioita – aistiprofessori Mari Sandell: "Tunteen voi laukaista ruoka, jota ei ole edes syönyt"

Hajuaistin herkkyydessä on ihmisten välillä suuria eroja. Hajumuistot vaikuttavat siihen, mitä panemme suuhumme.

Hajuaistilla on suurempi merkitys ruokavalioomme kuin luulemmekaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi