Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Stena Line avaa reitin Hangon ja Ruotsin Nynäshamnin välille

Reitti Suomeen on Stenan ensimmäinen. Kuvassa Stena-Linen Stena Carisma katamaraani-alus Göteborgissa heinäkuussa 2013. Martti Kainulainen / LEHTIKUVA

STT

Ruotsalainen laivayhtiö Stena Line avaa uuden reitin Hangon ja Ruotsin Nynäshamnin välille. Reitille tulee aluksi helmikuussa yksi laiva, ja toukokuussa toinen, minkä jälkeen reittiä liikennöidään päivittäin.

Matka Tukholman eteläpuolella sijaitsevaan Nynäshamniin kestää 11–12 tuntia. Urd ja Stena Gothica -laivoissa on tilaa 186 matkustajalle ja autokannella 1 600 kaistametriä.

Reitti Suomeen on Stenan ensimmäinen. Yhtiö liikennöi ennestään Ruotsiin, Tanskaan, Puolaan, Latviaan, Britanniaan, Irlantiin ja Ranskaan.

– Investoimme uuteen palveluun vastataksemme rahtiasiakkaidemme tarpeeseen saada saumattomia kuljetuksia Itämerellä ja sen ulkopuolella, sanoi Stena Linen toimitusjohtaja Niclas Mårtensson tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut