"Tarvitaanko meitä baarimestareita enää?" Kokeile itse näitä tekoälyn kehittämiä drinkkejä
Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Shaker-lehdessä 4/21.
Ravintoloitsija Jussi Viljalan kanta-asiakkaisiin joensuulaisessa Another Doggyssa kuuluu Itä-Suomen yliopiston professori Matti Tedre. Kaksikon kohtaamisissa syntyi idea: voisiko tekoälyä käyttää cocktailien luomiseen?
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Tilaa tästä 6 kk vain 4,90 € / kk Tilaa tästä 2 kk määräaikaisena 15 €/kk
Digitilauksen sisältö
- KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu