"Tarvitaanko meitä baarimestareita enää?" Kokeile itse näitä tekoälyn kehittämiä drinkkejä

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Shaker-lehdessä 4/21.

Ravintoloitsija Jussi Viljalan kanta-asiakkaisiin joensuulaisessa Another Doggyssa kuuluu Itä-Suomen yliopiston professori Matti Tedre. Kaksikon kohtaamisissa syntyi idea: voisiko tekoälyä käyttää cocktailien luomiseen?

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 6 kk vain 4,90 € / kk Tilaa tästä 2 kk määräaikaisena 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi