Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ulkomaalainen moottorikelkkailija kuoli törmättyään puuhun Muoniossa

Ulkomaalainen mies kuoli moottorikelkkaonnettomuudessa Lapin Muoniossa maanantaina iltapäivällä, kertoo Lapin poliisi.

Mies oli mukana moottorikelkkasafarilla, kun hänen ajamansa kelkka oli ajautunut Junkirovan kohdilla ulos reitiltä ja törmännyt puuhun. Kelkkailija kuoli onnettomuuspaikalla elvytysyrityksistä huolimatta.

Onnettomuudessa loukkaantui kyydissä ollut ulkomaalainen nainen, joka kuljetettiin jatkohoitoon Lapin keskussairaalaan. Poliisin tietojen mukaan hänen vammansa eivät ole vakavia.

Poliisi ei tiedota onnettomuudesta enempää.

Myös Kittilässä ja Pudasjärvellä moottorikelkkaonnettomuuksia

Lapin Kittilässä sattui maanantaina kaksi moottorikelkkaonnettomuutta, Lapin poliisi kertoi tiedotteessa. Moottorikelkkaa kuljettanut nainen törmäsi pysäköitynä olleeseen pakettiauton perään Kittilän Levillä. Nainen kuljetettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Kyydissä ollut mies ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Lisäksi virallisella reitillä moottorikelkkaa kuljettanut mies loukkaantui kelkan kaaduttua noin 50 kilometrin tuntinopeudessa. Mies loukkaantui lievästi ja kuljetettiin jatkotutkimuksiin.

Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla sattui maanantaina alkuillasta moottorikelkkaonnettomuus, jossa loukkaantui yksi ihminen, pelastuslaitos kertoi. Onnettomuus tapahtui, kun kelkkailija oli ylittämässä ojaa Nälkösuon alueella. Kaksi Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen yksikköä haki hänet kelkoilla maastosta. Kelkkailijan vammojen vakavuudesta ei ole tietoa.

Myös sunnuntaina tapahtui kuolemaan johtanut moottorikelkkaonnettomuus Varsinais-Suomen Pyhärannassa. Vääränkarin edustalla moottorikelkalla jäällä liikkunut kaksikko vajosi sulaan meren jäällä varhain tapaninpäivänä. Kaksikosta toinen pystyi pelastautumaan itse rantaan, mutta toinen löydettiin kuolleena.