Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihimäellä 15-vuotias poika loukkaantui vakavasti mopomiitissä tapahtuneessa auton ja mopon kolarissa

Riihimäellä nuori poika loukkaantui vakavasti, kun henkilöauto ja mopo kolaroivat eilen illalla järjestetyssä mopomiitissä, kertoo Hämeen poliisi.

Poliisin mukaan mopoa kuljettanut 15-vuotias poika sai vakavia vammoja eri puolelle vartaloa. Henkilöautoa kuljetti 16-vuotias poika, jolla oli ainoastaan ajokorttilupa.

Kolarin osallisia epäillään muun muassa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vamman tuottamisesta.

Mopomiitissä kodinkoneliikkeen parkkipaikalla Riihimäen keskustan liepeillä oli poliisin mukaan paikalla satoja mopoja ja useita henkilöautoja.

Hätäkeskus sai ilmoituksen kolarista illalla puoli kymmenen jälkeen. Poliisin mukaan sillä on näkemys tapahtumien kulusta, eikä se tutkinnan tässä vaiheessa tiedota tapahtuneesta enempää.

Poliisi haluaa kuitenkin muistuttaa miittiin osallistuvia nuoria sekä heidän huoltajiaan omasta vastuusta.

– On sanomatta selvää, kun paikalla on useita satoja henkilöitä kokoontuneena, vastuu oman kulkuneuvon hallinnassa korostuu, Hämeen poliisi sanoo tiedotteessa.