Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöjunia korvataan linja-autoilla Karjalan radalla – vika Savon radalla korjattu

Karjalan radalla Joutsenon ja Lappeenrannan välisillä rataosuuksilla henkilöjunia korvataan linja-autoilla, kertoo VR . Puoli yhdeksän aikaan aamulla yhtiö arvioi , että järjestely kestää koko päivän.

Rataliikennekeskuksella ei ollut puoli yhdeksän aikaan korjausarviota häiriöstä. Alustavan tiedon mukaan Karjalan radalla liikennehäiriön syynä on rakennustyömaalta tuulen mukana tempautunut pressu. Vauriosta kärsitään Lauritsalan ja Muukon välissä.

Aiemmin aamulla junaliikennettä korvattiin busseilla myös Savon radalla eri rataosuuksilla Kouvolan ja Kuopion välillä sähköratavaurion vuoksi. Yhdeksän aikaan VR kertoi, että vika on saatu korjattua ja liikenne palautuu normaaliksi. Tällä tietoa vauriot johtuvat öisestä myrskystä, Rataliikennekeskuksesta kerrotaan STT:lle.

Muualla maassa junaliikenteessä ei esiinny laajoja häiriöitä. Yhdeksän aikaan VR kertoi sivuillaan, että yhdeksän kymmenestä sen kaukojunista ja kaikki sen lähijunista kulkevat aikataulussa

Myös Silja Line ja Viking Line liikennöivät tänään Ruotsiin ja Viroon normaalisti säästä huolimatta, yhtiöistä kerrottiin STT:lle aamulla.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä yhtiöiden Ruotsin-laivoja jäi pysähtymättä Ahvenanmaalla myrskyisän sään vuoksi, mutta maanantaille Suomen-reittejä koskevia muutoksia ei ole tiedossa. Aamulla molemmista yhtiöistä arvioitiin, että myrsky on jo laantumassa. Yhtiöt tiedottavat mahdollisista peruutuksista ja myöhästymisistä niiden sattuessa.

Finnairin lentoihin sää ei ole vaikuttanut millään tavalla. Tämänhetkisten tietojen mukaan maanantaina yhtiön koneet lähtevät normaalisti, Finnairin viestinnästä kerrottiin aamulla.