Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Teuvo Hakkaraisen vierailijakolumni: Euroopan unionin kallis elvytysharha

Teuvo Hakkarainen

Euroopan unionin elvytyspakettiin Suomi on menossa mukaan juoksujalkaa. Numerot kertovat, että saamme sieltä 3,4 miljardia euroa ja maksamme sinne 6,6 miljardia euroa, vaikkakin pidemmän ajan kuluessa.

Millä laskuopilla tämä on hyvä kauppa? Jospa joku ystävällisesti kertoisi sen.

Suomi saa vapailta markkinoilta tarvittaessa lainaa muutaman prosentin korolla.

Tätä kirjoitettaessa elvytyspaketti on hiukan vastatuulessa. Unkari ja Puola vastustavat pakettia ja pitävät näin oman kansansa puolta. Molemmissa maissa on rehellisillä vaaleilla valittu parlamentti, joka on estänyt päälletunkevan maahanmuuton.

Näissä maissa muistetaan vielä, mitä vieraan vallan miehitys tarkoittaa. Siksi ei haluta EU:sta uutta miehittäjää.

Toivottavasti maat pitävät pintansa, jolloin Suomikin säästyisi noilta hirvittäviltä maksuilta. Veronmaksajien selkänahastahan kaikki lopulta kiskotaan.

Nyt valta on nimenomaan annettava pelolle ja suljettava rajat.

Europarlamentti hyväksyi raukkamaisesti lyijyhaulikiellon kosteikoilla. Samalla harrastajilta vietiin syyttömyysolettama, yksi oikeusvaltion perusperiaatteista.

Perussuomalaisten ryhmällä oli ainoana suomalaisista vastalause täysistunnossa. Yksi kokoomus-meppimme ja muu vihervasemmisto kannatti kansalaisten perusoikeuksien kaventamista.

Kun Suomen nykyistä hallitusta muodostettiin, ministerien lisäksi virkoja piti löytää monen monille politiikan kehäraakeille. Muun muassa tyhjänpäiväisiä valtiosihteerin virkoja perustettiin tungokseen asti.

Muualla valtionhallinnossa Tarja Halosen aikaiset virkanimitykset näkyvät yhä jatkuvasti. Kaikkiin johtaviin virkoihin piti saada joku feminismille haiskahtava ja jälki on ollut sen mukaista.

Ulkoministeri Pekka Haavisto hoitaa Afrikan asioita. Sisäministeri Maria Ohisalo tekee kaikkensa tuodakseen Afrikan ja Lähi-idän Suomeen. Monikulttuurisen tuontitavaran kaikki kirot halutaan meille. Muut ministerit hyörivät ilmastohysterian sekoittamana, keksiäkseen sen varjolla uusia verotusaiheita.

Pandemian nimissä terve talousajattelu on kadonnut kokonaan. Rahaa jaetaan aivan holtittomasti. Jälkipolville kerätään valtavat velat maksettaviksi. Vihervasemmistolaista myrkkyideologiaa levitetään ja kepu peesaa. Kuka pitäisi Suomen puolta?

Työllistävää ja omavaraisuuden kannalta välttämätöntä turvetuotantoa ajetaan alas.

Nykytekniikalla turpeen haitat voitaisiin varmasti poistaa. Ala on jo vuosia ollut jatkuvien uhkailujen kohteena ja ehkä siitä syystä kehitys on taantunut.

Ilmiantokulttuuria ihan neuvostolaismalliin ajetaan kansan keskuuteen. Älä puhu asioista niiden oikeilla nimillä, äläkä tuo totuutta tietyistä asioista esiin. Olet silloin kuulema vihapuhuja. Lakeihin keksitään uudissanoja, jotta hallitukselle epämieluisat ihmiset saadaan syytteeseen ja tuomittua.

Kehitysapua jaetaan velkarahalla ja tuloksia tuottamatta. Joka ainoa päivä 3 milj. euroa heitetään tähän pohjattomaan kaivoon. Otan yhden esimerkin. Jo vuosia on syydetty satojatuhansia euroja tupakanpolton vähentämiseksi Kirgisiassa. Eikö olekin hienoa?

Suojelupoliisi joutuu jatkuvasti vahtimaan noin neljääsataa ulkomailta tullutta terroristikandidaattia.

Kertokaa joku minulle, miksi suomalaisten tulee elättää tämäkin hengenvaarallinen sakki? Eikö meillä löydy sen vertaa rotia, että nämä heitetään ulos maasta? Ja ikään kuin tämä ei riittäisi, terroristien isisvaimot tuodaan lisätaakaksi ja uhkaksi.

Ruotsi on ajautunut kaaokseen tolkuttoman maahanmuuttonsa seurauksena. Vierasjoukot ovat jo ottaneet vallan laajoilla alueilla. Auttaako tilanteeseen enää muu kuin armeijan väliintulo, jos sekään?

Terrori-iskujen jälkeen viherministeri Ohisalo aina vain hokee, ettei saa antaa pelolle valtaa. Nyt valta on nimenomaan annettava pelolle ja suljettava rajat humanitaarisuuden nimikkeellä maahan työntyviltä. Nykyhallitukselta ei tosin voi tässä asiassa odottaa muuta kuin olla ovet levällään.

Hymistely asiassa jatkuu, mutta vääjäämätön tosiasia on, että Eurooppaan tunkeutuvat islamin lähettiläät, nuoret miesjoukkiot tuhoavat ja valloittavat lopulta koko maanosamme. On viimeinen hetki herätä, ettemme joudu Ruotsin tielle.

Kirjoittaja on viitasaarelainen europarlamentaarikko (ps.).

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut