Pariskunta jalostaa oman tilan lehmien maitoa kermakarkeiksi Viitasaarella – "Myimme jokaisen pussin ensimmäisenä päivänä"

Freedom Williams ja Mirjam Välipakka uskovat ostajien arvostavan sitä, että fudgen raaka-aine tulee hyvin hoidetuista lehmistä eikä karkeissa ole käytetty lisä- tai säilöntäaineita. Risto Aalto

Viitasaarelainen Mirjam Välipakka nukkui pikkutyttönä päiväunensa lehmän kyljessä. Lempi lehmiin on ollut kestävää, sillä työ koulukuraattorina vaihtui muutama vuosi sitten kotitilan hoitoon.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi