Alkukesän herkun saaminen myyntiin vaatii viljelijältä paljon aikaa ja vaivaa – "Moni ei tiedä, miten kova työ uusien perunoiden kasvattamisessa on", Markku Santamäki, 59, sanoo

Markku Santamäki ei ehdi nukkua kesäisin kovin paljon. Neljältä aamulla hän nousee nostamaan perunoita, seitsemän jälkeen torilla on jo ensimmäiset asiakkaat hakemassa kapallistaan. Mervi Pasanen

Onpa hyvännäköisiä perunoita!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja