Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Konsulttiyhtiö: Liigaseurojen liikevaihto laski viime kaudella 39 prosenttia edelliskaudesta

Liigaseurojen yhteenlaskettu liiketulos koronaviruskaudella 2020–2021 oli 8,9 miljoonaa euroa tappiollinen. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekkoliigan seurojen taustayhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli viime kaudella 69 miljoonaa euroa, kertoo konsulttiyhtiö EY ennakkotietona syys-lokakuun vaihteessa julkaistavasta raportista. Liigaseurojen yhteenlaskettu liikevaihto jäi 39 prosenttia pienemmäksi kuin edellisellä kaudella.

Liigaseurojen yhteenlaskettu liiketulos koronaviruskaudella 2020–2021 oli 8,9 miljoonaa euroa tappiollinen.

– Liigajoukkueiden liikevaihto romahti edelliseen kauteen verrattuna. Joukkueet ovat pystyneet jossain määrin kompensoimaan liikevaihdon pienentymistä valtion kustannustuilla, henkilöstökulujen sopeuttamisella sekä ottelutapahtumien kustannussäästöillä. Tilinpäätöstietojen perustella liigaseurat ovat sopeuttaneet talouttaan vallitsevissa olosuhteissa erittäin hyvin, niin, että pahin on pystytty välttämään ja seurat ovat pystyneet ylläpitämään toimintaansa, Janne Aalto EY Suomen taloushallinnon neuvontapalveluista sanoo tiedotteessa.

EY:n tiedot perustuvat seuroilta saatuihin alustaviin tilinpäätöstietoihin ja koskevat liigaseurojen konsernitilinpäätöksiä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut